Filmi “Ngadhëjimi 15/07” shfaqet për publikun në Tiranë

Yazıcı-dostu sürüm

Instituti Junus Emre Tiranë në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Turqisë në Tiranë shfaqën filmin “Ngadhënjimi 15/07” me rastin e 15 Korrikut, Ditës së Demokracisë dhe Bashkimit Kombëtar.

Filmi u shfaq më datë 15.07.2022, në kryeqytetin e Shqipërisë Tiranë në kinema “Millenium”.

Në aktivititet morën pjesë Ambasadori i Republikës së Turqisë në Tiranë z. Tayyar Kağan Atay, përfaqësuesit e institucioneve turke, mediat dhe studentët.

Qytetarët turq dhe shqiptarë ndoqën me shumë interes filmin “Ngadhënjimi 15/07”, që tregon luftën epike të kombit turk kundër tentativës së dështuar të grushtit të shtetit të Organizatës Terroriste FETO më 15 korrik 2016.

Diğer Etkinlikler

Tirana ishte ndalesa e gjashtë e Javës së Filmit Turk që do të zhvillohet në 6 qytete të ndryshme të botës me...

Vazhdojnë aktivitetet mujore online ‘‘Takimet e Junus Emresë’’, që organizohen nga Instituti Junus Emre Tiranë. I fuari...