Kurset e Formimit Profesional

Yazıcı-dostu sürüm

Vazhdojnë regjistrimet e kurseve të formimit profesional që do të zhvillohen për të dytën herë radhazi në Institutin Junus Emre Tiranë.

Kurset që organizohen në bashkëpunim mes Institutit Junus Emre Tiranë, Ambasadës së Republikës së Turqisë Tiranë, Bashkisë së Madhe të Stambollit, İSMEK, ATTSO (Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shqipëri-Turqi) dhe Bankës Kombëtare Tregtare BKT, do të zgjasin 2 muaj.

Kurset janë me certifikata dhe pagesë.

Datat e regjistrimit: 01-19 tetor 2018

Datat e kursit: 22 tetor - 21 dhjetor 2018

Për më shumë informacion kontaktoni institutin tonë.