×

Error message

Notice: unserialize(): Error at offset 4 of 4 bytes in variable_initialize() (line 1202 of /home/yeeorg/public_html/includes/bootstrap.inc).

Meloditë e Mrekullshme Turke në Jazz in Albania

Yazıcı-dostu sürüm

Vazhdon edicioni i 10-të i Festivalit Ndërkombëtar të Xhazit Jazz in Albanıa, në të cilin marrim pjesë rregullisht që nga viti 2014.

Ditën e enjte më 17 shtator në Festivalin Ndërkombëtar të Xhazit Jazz in Albania, me mbështetjen e Institutit Junus Emre Tiranë u ngjit në skenë grupi i njohur “Duo Yarkın” që përfaqësoi vendin tonë. Ata dhanë dhe një tjetër koncert në Fier më 18 shtator 2021.

Duoja motër e vëlla, Nağme Yarkın në kemençe dhe Baturay Yarkın në piano dhuruan shfaqje të paharrueshme për publikun gjatë të dy netëve.

Performanca e grupit, i cili me botëkuptimin e tij artistik ka formuar një urë lidhëse midis muzikës së lindjes dhe perëndimit, u pëlqye shumë nga artdashësit.

Diğer Etkinlikler

Më 20 prill 2022, nën kujdesin e Ambasadës së Republikës së Turqisë në Tiranë, Instituti Junus Emre Tiranë në...

Më datë 05 shtator 2021, qytetarët ndoqën me shumë interes programin e "Aktivitetit Përshëndetës" të zhvilluar në...

Kitaristi i njohur turk Dr. Celil Refik Kaya mori pjesë në Albania Guitar Festival të organizuar në Pallatin...

Në kuadër të vitit 2021 si “Viti i Junus Emresë dhe Turqishtes”, Instituti Junus Emre Tiranë organizoi Koncertin Junus...